Doplnkový tovar


Dickensian Recipe Rochester Ginger

Zloženie: voda, zázvorová zložka(14%), extrakt(hrozienka, prvosienky, bazové kvety), trstinový cukor, kyselina citrónová, karamel, konzervant: sorban draselný

Popis produktu: Rochester Ginger je tradičný nealkoholický zázvorový nápoj pripravený podľa receptu z čias Charlesa Dickensa. Bez potreby alkoholu poskytuje jemný, čistý a osviežujúci zážitok ktorý pretrváva.

Podávajte pri izbovej teplote.

Vyskúšajte s Whisky!

Bezlepkový a vhodný pre veganov.

Po otvorení nieje nutné chladiť. Spotrebujte do dátumu spotreby, ktorý je uvedený na obale.

Pri pravidelnej konzumácii pôsobí preventívne voči chrípke, protizápalovo, tlmí nevoľnosť, prekrvuje organizmus, upravuje črevnú flóru, zahrieva a má protirakovinotvorné účinky.


Kvalitné talianske Sušené paradajky

Popis produktu: Pomodori SECCHI - sušené paradajky sú obľúbené ako ingrediencia pri varení, nakladaní a do šalátov. Majú jedinečnú chuť paradajok, sú solené morskou soľou a sušené na ostrom slnku a morskom vzduchu. Bez akejkoľvek chémie a konzervantov.

Prírodné sušenie prebieha v stabilných podmienkach aké sú v Južnom Taliansku - ostré slnko, slaný morský vzduch a bezprašné bioprostredie nemožno nahradiť žiadnou alternatívnou metódou.

Sušené paradajky sa stávajú čoraz obľúbenejšie súčasťou slovenského jedálnička a práve preto vám ponúkame produkt v najvyššej kvalite ocenený niekoľkými certifikátmi. Sú pestované a sušené v 100% prírodných podmienkach kontrolovaného poľnohospodárstva.

Oblasť, odkiaľ tieto paradajky pochádzajú, sa nachádza na samom juhu Talianska, v takmer zabudnutom kraji bez priemyselných aglomerácií s tradíciou výroby tejto lahôdky,  región Puglia, oblasť Salento, 1500 km vzdušnou čiarou na juh za slnkom a morom.

Vybrané a pre tieto účely špeciálne pestované odrody paradajok sú zberané tesne pred samotným procesom sušenia. Paradajky sú ručne pozdĺžne rozkrojené, ručne solené hrubou morskou soľou a po dobu niekoľkých dní sa sušia na obrovských sitách na pozemkoch s rozlohou niekoľkých hektárov ostrým južným slnkom a horúcim morským vzduchom. Vďaka tejto tradičnej úprave sú sušené paradajky dlhodobo bez problémov skladovateľné pri teplote 4-6 st. C až dva roky a naložené v oleji v podstate po neobmedzenú dobu.